APA:
کپیصالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). بررسی اثر روش های خشک کردن بر ویژگی های صمغ دانه بالنگو. علوم غذایی و تغذیه، 13(1 (پیاپی 49))، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/143374/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثر روش های خشک کردن بر ویژگی های صمغ دانه بالنگو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛13(1 (پیاپی 49)):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/143374/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی اثر روش های خشک کردن بر ویژگی های صمغ دانه بالنگو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 1 (پیاپی 49)، pp. 97–107، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143374/fa