APA:
کپیسیدآبادی، محمدمهدی، اسدی امیرآبادی، علیرضا، طاهری، افسانه، و کاشانی نژاد، مهدی. (1395). بررسی تاثیر فرایند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(13)، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/520478/fa
Vancouver:
کپیسیدآبادی محمدمهدی، اسدی امیرآبادی علیرضا، طاهری افسانه، کاشانی نژاد مهدی. بررسی تاثیر فرایند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛4(13):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/520478/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی سیدآبادی، علیرضا اسدی امیرآبادی، افسانه طاهری، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی تاثیر فرایند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 13، pp. 45–57، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520478/fa