Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

510
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

277
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر رضایت مندی مشتریان محصولات لبنی به کمک تحلیل مسیر (موردمطالعه: شرکت پگاه گلستان)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 هدف: امروزه بنگاه هایی در کسب سود موفق می گردند که در جلب رضایت مشتریان خود در بازارهای هدف بیشتر تلاش نمایند. با توجه به این واقعیت ها, خریداران, کالاها و خدماتی را انتخاب خواهند کرد که با نیازها و انتظارات آن ها مطابقت بیشتری داشته باشد. مشتری و جلب رضایتمندی او از موضوعات کلیدی است که در دنیای رقابتی حاضر می تواند موجبات ترقی یک مجموعه را فراهم آورد. در این راستا توجه به این که چه مواردی می تواند در افزایش رضایتمندی مشتریان مؤثر باشد, ضروری و حائز اهمیت است. روش شناسی پژوهش: در این تحقیق به بررسی ارتباط بین فاکتورها و عوامل تأثیرگذار بر رضایتمندی مشتریان محصولات لبنی در شرکت پگاه گلستان پرداخته می شود. بر مبنای مرور ادبیات, ویژگی صنعت لبنیات و دیدگاه های مدیران آن و پیشنهاد ها, مدلی ارائه شد و داده های پژوهش از طریق پرسشنامه جمع آوری گردید. حجم نمونه ای متشکل از 650 نفر از میان مشتریان شرکت پگاه گلستان به صورت تصادفی ساده انتخاب گردید و پس ازآن, تجزیه وتحلیل داده های جمع آوری شده از پرسشنامه, در سطح آمار توصیفی و استنباطی با استفاده از نرم افزار Spss16 و همچنین تحلیل عاملی تأییدی و تحلیل مسیر با استفاده از نرم افزار Lisrel8. 8 انجام شده است. یافته ها: نتایج نشان داد که رضایت مشتری متأثر از دو فاکتور کیفیت محصول و کیفیت خدمات می باشد؛ یعنی ایجاد محصولی باکیفیت بالا و همچنین بالا بودن کیفیت خدمات, موجب رضایت مشتری می شود. اصالت/ارزش افزوده علمی: در این تحقیق سعی بر آن شد تا با شناسایی و دسته بندی عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان در مورد خرید محصولات لبنی, به تعیین و اولویت بندی هرکدام از این عوامل با استفاده از نظرات مشتریان پرداخته شود. این کار به شرکت پگاه و سایر شرکت های تولیدی محصولات مشابه کمک می کند تا جهت افزایش رضایت مشتریان, عوامل مهم تر را موردتوجه قرار دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هدایتی، تکتم سادات. (1399). بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر رضایت مندی مشتریان محصولات لبنی به کمک تحلیل مسیر (موردمطالعه: شرکت پگاه گلستان). مدیریت نوآوری و راهبردهای عملیاتی، 1(2 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/524668/fa

    Vancouver: کپی

    هدایتی تکتم سادات. بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر رضایت مندی مشتریان محصولات لبنی به کمک تحلیل مسیر (موردمطالعه: شرکت پگاه گلستان). مدیریت نوآوری و راهبردهای عملیاتی[Internet]. 1399؛1(2 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/524668/fa

    IEEE: کپی

    تکتم سادات هدایتی، “بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر رضایت مندی مشتریان محصولات لبنی به کمک تحلیل مسیر (موردمطالعه: شرکت پگاه گلستان)،” مدیریت نوآوری و راهبردهای عملیاتی، vol. 1، no. 2 ، pp. 0–0، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/524668/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا