مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

725
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات پروبیوتیکی دو سویه لاکتوباسیلوس جداسازی شده ازعلوفه سیلو شده ذرت و سبوس برنج و پوشش دادن آنها با پلیمرهای آلژینات و کیتوزان برای افزایش پایداری آنها

صفحات

 صفحه شروع 223 | صفحه پایان 232

چکیده

پروبیوتیکها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که فوایدی رابرای سلامتی انسان و حیوانات دارا می باشند. هدف از این مطالعه بررسی خصوصیات پروبیوتیکی باکتریهای جداسازی شده از علوفه سیلو شده و سبوس برنج بود. در تحقیق حاضر اقدام به جداسازی گونه هایی از لاکتوباسیلوس از علوفه سیلو شده ذرت و سبوس برنج از مناطق سردسیر کشور (بروجرد, تبریز) به روش کشت بی هوازی گردید. تست های بیوشیمیایی مانند رنگ آمیزی گرم, واکنش کاتالاز, رشد در 15oC و 50oC, هیدرولیز آرژینین و تخمیر قندهای مختلف انجام شد. میزان تحمل اسیدی و رشد در مقابل نمک های صفراوی در زمانهای مختلف تعیین گردید. به منظور افزایش بقا در شرایط نامساعد اقدام به پوشش دهی آنها با استفاده از پلیمرهای آلژینات و کیتوزان گردید. مطالعه حاضر مشخص نمود که باکتری های جدا شده گونه هایی از لاکتوباسیلوس می باشند که قادر به تخمیر کربوهیدراتهای تست شده بوده و تنها لاکتوباسیلوس علوفه قادر به رشد در 50 درجه سانتیگراد است. به علاوه این باکتری ها قادر به رشد در شرایطی تا pH=2 و تحمل نمک های صفراوی می باشند. نتایج نشان داد که باکتری جداسازی شده از علوفه گونه ای از لاکتوباسیلوس است که احتمالا می توان از آن در نگهداری علوفه سیلو شده استفاده نمود. با توجه به اینکه لاکتوباسیلوس سبوس نمی تواند تا دمای 50 درجه (دمای تخمیر در علوفه) رشد نماید بنابراین نمی تواند به عنوان افزودنی در علوفه به کار رود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیمان فر، شراره، کسری کرمانشاهی، روحا، و فولادی، جمشید. (1387). بررسی خصوصیات پروبیوتیکی دو سویه لاکتوباسیلوس جداسازی شده ازعلوفه سیلو شده ذرت و سبوس برنج و پوشش دادن آنها با پلیمرهای آلژینات و کیتوزان برای افزایش پایداری آنها. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان، 35(6)، 223-232. SID. https://sid.ir/paper/55930/fa

    Vancouver: کپی

    پیمان فر شراره، کسری کرمانشاهی روحا، فولادی جمشید. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی دو سویه لاکتوباسیلوس جداسازی شده ازعلوفه سیلو شده ذرت و سبوس برنج و پوشش دادن آنها با پلیمرهای آلژینات و کیتوزان برای افزایش پایداری آنها. مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان[Internet]. 1387؛35(6):223-232. Available from: https://sid.ir/paper/55930/fa

    IEEE: کپی

    شراره پیمان فر، روحا کسری کرمانشاهی، و جمشید فولادی، “بررسی خصوصیات پروبیوتیکی دو سویه لاکتوباسیلوس جداسازی شده ازعلوفه سیلو شده ذرت و سبوس برنج و پوشش دادن آنها با پلیمرهای آلژینات و کیتوزان برای افزایش پایداری آنها،” مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان، vol. 35، no. 6، pp. 223–232، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/55930/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button