مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,053
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره آب انار بر استرس اکسیداتیو دختران 17-15 ساله شهر اراک

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 49

چکیده

 زمینه و هدف: استرس اکسیداتیو که در اثر عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد و سیستم دفاع آنتی اکسیدانی ایجاد می شود در پاتوژنز بیماری های مختلف نقش دارد. این پژوهش با هدف ارزیابی تاثیر آب انار به عنوان آنتی اکسیدان بر استرس اکسیداتیو انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه نیمه تجربی 30 نفر از دختران مقطع سنی 17-15 سال پس از تکمیل پرسشنامه از لحاظ معیارهای ورود, به مدت دو هفته روزانه 100 میلی متر آب انار مصرف کردند. پارامترهای استرس اکسیداتیو شامل: ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم, گروه های تام تیول و پراکسیداسیون لیپیدی در نمونه خون قبل و بعد از مصرف آب انار ارزیابی شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و تحلیلی (t زوج) استفاده شد. یافته ها: قبل و پس از مصرف دو هفته ای آب انار, میانگین پراکسیداسیون لیپیدی به ترتیب 11.3±5.93 و 6.4±3.3 بود (P<0.001). ظرفیت آنتی اکسیدانی تام سرم (1.95±0.36 در برابر 2.26±0.54) و گروه های تیول تام سرم (0.3±0.19 در برابر 0.43±0.27) پس از مصرف آب انار افزایش معنی دار یافت (P<0.05).نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه آب انار بعلت داشتن فلاونوییدهای پلی فنولیک دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و مصرف آن باعث کاهش استرس اکسیداتیو می شود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

فضلی، داوود، ملکی راد، علی اکبر، بیرامی، منصور، شریعت زاده، سیدمحمدعلی، و کارخانه، اعظم. (1387). تاثیر عصاره آب انار بر استرس اکسیداتیو دختران 17-15 ساله شهر اراک . مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 10(4 (ویژه نامه طب تکمیلی))، 44-49. SID. https://sid.ir/paper/58519/fa

Vancouver: کپی

فضلی داوود، ملکی راد علی اکبر، بیرامی منصور، شریعت زاده سیدمحمدعلی، کارخانه اعظم. تاثیر عصاره آب انار بر استرس اکسیداتیو دختران 17-15 ساله شهر اراک . مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1387؛10(4 (ویژه نامه طب تکمیلی)):44-49. Available from: https://sid.ir/paper/58519/fa

IEEE: کپی

داوود فضلی، علی اکبر ملکی راد، منصور بیرامی، سیدمحمدعلی شریعت زاده، و اعظم کارخانه، “تاثیر عصاره آب انار بر استرس اکسیداتیو دختران 17-15 ساله شهر اراک ،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 10، no. 4 (ویژه نامه طب تکمیلی)، pp. 44–49، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58519/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button