مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید خانگی شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم بتا-گالاکتوسیداز

صفحات

 صفحه شروع 577 | صفحه پایان 584

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 آنزیم بتا گالاکتوسیداز ناخالص توسط باکتری Lactobacillus ssp. bulgaricus CHR Hansen Lb-12 تولید و به منظور هیدرولیز لاکتوز در شیر فرادما (UHT) به کار گرفته شد. شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم بتا-گالاکتوسیداز ناخالص و یک نوع آنزیم خالص و تجارتی به نام Maxilact نیز تولید شد. هیدرولیز لاکتوز با اندازه گیری مقدار گلوکز شیر اندازه گیری گردید. مقادیر بهینه آنزیم بتا-گالاکتوسیداز ناخالص و آنزیم Maxilact در طی 6 ساعت فرآوری به ترتیب برابر با 2 و 0.04 درصد بود. به کار گرفتن بیشتر از 2 درصد بتا-گالاکتوسیداز ناخالص منجر به افزایش غیرقابل قبول در اسیدیته شیر گردید. اسیدیته شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم ناخالص به طور قابل توجهی از 15 به 17 درجه دورنیک افزایش یافت. در حالیکه افزایش اسیدیته در شیر تولیدی توسط Maxilact قابل ملاحظه نبود. شمارش کلی شیر تولیدی با آنزیم ناخالص، پس از 6 ساعت فرآوری به طور قابل توجهی از 5 به 30 CFU افزایش یافت. هر 2 نوع شیر با لاکتوز هیدرولیز شده و شیر معمولی فرادما (به عنوان نمونه کنترل) از نظر مقبولیت شیرینی، طعم، پس طعم و رنگ هیچ تفاوت قابل ملاحظه ای نداشتند.

چندرسانه ای

  • ثبت نشده است.
  • استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جوکار، اکبر، و کرباسی، احمد. (1390). تولید خانگی شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم بتا-گالاکتوسیداز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 577-584. SID. https://sid.ir/paper/62666/fa

    Vancouver: کپی

    جوکار اکبر، کرباسی احمد. تولید خانگی شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم بتا-گالاکتوسیداز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):577-584. Available from: https://sid.ir/paper/62666/fa

    IEEE: کپی

    اکبر جوکار، و احمد کرباسی، “تولید خانگی شیر با لاکتوز هیدرولیز شده توسط آنزیم بتا-گالاکتوسیداز،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 577–584، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62666/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button