مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,111
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر دو روش بی حسی اسپاینال و سدیشن بر قند خون بیماران حین عمل جراحی کورتاژ

صفحات

 صفحه شروع 182 | صفحه پایان 188

چکیده

 مقدمه: پاسخ استرس به جراحی یک پاسخ غیرارادی به آسیب بافتی است و بشکل تغییرات اتونومیک, هورمونال و متابولیک نمایان شده و نوسانات قند خون را منجر می شود. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر دو روش بیهوشی سدیشن و اسپاینال بر نوسانات قند خون بیماران تحت عمل جراحی کورتاژ است.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی تحلیلی, 50 بیمار مراجعه کننده برای کورتاژ الکتیو به روش در دسترس انتخاب و با احتساب تخصیص تصادفی به دو گروه 25 نفره تحت بیهوشی سدیشن و اسپاینال تقسیم شدند. در هر دو گروه قند خون در دقایق 10 دقیقه قبل از بیهوشی, 20 و 60 دقیقه بعد از شروع بیهوشی ارزیابی شدند. تجزیه و تحلیل داده ها به کمک نرم افزار SPSS ورژن 19با آزمون های آماری t مستقل و کای اسکوور انجام شد.یافته ها: قند خون 10 دقیقه قبل از شروع بیهوشی در دو گروه سدیشن 89.96±13.32 و در گروه اسپاینال 88.60±16.98 بود که اختلاف معنی داری با هم نداشتند p=0.706. قند خون 20 دقیقه بعد از شروع بیهوشی در گروه سدیشن 80.88±13.13 و در گروه اسپاینال 85.88±15.05 بود که اختلاف معنی داری با هم نداشتند p=0.268 60 دقیقه بعد از شروع بیهوشی نیز قند خون در گروه سدیشن 83.24±15.78 و در گروه اسپاینال 90.04±16.26 بود که اختلاف معنی داری با هم نداشتند p=0.140.نتیجه گیری: تغییرات قند خون در پاسخ به استرس جراحی در دو گروه تحت بی حسی اسپاینال و سدیشن مشابه هم بود و نوع بیهوشی بر تغییرات قند خون تاثیر قابل توجهی نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قمیشی، علی، امیری، فرشته، اصلانی، سیدمحمدمهدی، اسدی، معصومه، و آدرویشی، سارا. (1394). مقایسه تاثیر دو روش بی حسی اسپاینال و سدیشن بر قند خون بیماران حین عمل جراحی کورتاژ. مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه ایران، 37(3 (پیاپی 91))، 182-188. SID. https://sid.ir/paper/63452/fa

    Vancouver: کپی

    قمیشی علی، امیری فرشته، اصلانی سیدمحمدمهدی، اسدی معصومه، آدرویشی سارا. مقایسه تاثیر دو روش بی حسی اسپاینال و سدیشن بر قند خون بیماران حین عمل جراحی کورتاژ. مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه ایران[Internet]. 1394؛37(3 (پیاپی 91)):182-188. Available from: https://sid.ir/paper/63452/fa

    IEEE: کپی

    علی قمیشی، فرشته امیری، سیدمحمدمهدی اصلانی، معصومه اسدی، و سارا آدرویشی، “مقایسه تاثیر دو روش بی حسی اسپاینال و سدیشن بر قند خون بیماران حین عمل جراحی کورتاژ،” مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه ایران، vol. 37، no. 3 (پیاپی 91)، pp. 182–188، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63452/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button