مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,062
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات دمای رشد و سن بیوفیلم در مقاومت بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم نسبت به باکتریوفاژ

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 182

چکیده

 پیش زمینه و هدف: سالمونلا تیفی موریوم یکی از میکروارگانیسم های مهم بیماری زا مواد غذایی می باشد. هدف از این مطالعه, ارزیابی اثرات فاژ سالمونلا تیفی موریوم بر بیوفیلم سالمونلا در مدل غذایی گوشت مرغ بود.مواد و روش کار: بیوفیلم روی سطح استیل ضدزنگ و در 3 دمای انکوباسیون 4, 8 و 15 درجه سانتی گراد تشکیل شد و اثرات فاژ در سه غلظت 104, 106, 108 پلاگ در هر میلی لیتر, در دو سطح تماس 10 و 20 دقیقه در روزهای 1 و 7 بررسی شد.یافته ها: داده های به دست آمده از این مطالعه نشان داد که باکتری توانایی تشکیل بیوفیلم روی استیل ضدزنگ در محیط گوشت مرغ را دارد و میزان آن تحت تاثیر دمای انکوباسیون و سن بیوفیلم است, به طوری که در دمای 15 درجه سانتی گراد و 7 روز, بیشترین تراکم بیوفیلمی را نشان داد. اثرات فاژ بر بیوفیلم نیز نشان داد که افزایش غلظت فاژ, اثرات معنی داری در از بین بردن بیوفیلم ندارد و زمان تماس فاژ و باکتری نیز اثری معنی داری ندارد. اثرات فاژ بر بیوفیلم تحت تاثیر سن بیوفیلم است, به طوری که بیشترین اثر فاژ, بر بیوفیلم یک روزه مشاهده گردید و بیوفیلم 7 روزه مقاومت نسبی نسبت به فاژ نشان داد.بحث و نتیجه گیری: درمجموع نتایج این مطالعه نشان داد که فاژ تنها در غلظت بالا روی بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم تشکیل شده در سطح استیل در مدل گوشت مرغ اثر دارد, لذا استفاده از روش های ترکیبی برای کنترل بیوفیلم توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، ریبوار، مرادی، مهران، تاجیک، حسین، قاسم مهدی، هادی، مدرسی، روژان، و خلیلی صدقیانی، سرور. (1396). اثرات دمای رشد و سن بیوفیلم در مقاومت بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم نسبت به باکتریوفاژ. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، 28(3)، 173-182. SID. https://sid.ir/paper/64197/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی ریبوار، مرادی مهران، تاجیک حسین، قاسم مهدی هادی، مدرسی روژان، خلیلی صدقیانی سرور. اثرات دمای رشد و سن بیوفیلم در مقاومت بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم نسبت به باکتریوفاژ. مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)[Internet]. 1396؛28(3):173-182. Available from: https://sid.ir/paper/64197/fa

    IEEE: کپی

    ریبوار محمدی، مهران مرادی، حسین تاجیک، هادی قاسم مهدی، روژان مدرسی، و سرور خلیلی صدقیانی، “اثرات دمای رشد و سن بیوفیلم در مقاومت بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم نسبت به باکتریوفاژ،” مجله مطالعات علوم پزشکی (مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه)، vol. 28، no. 3، pp. 173–182، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/64197/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button