APA:
کپیباجلان، سمانه، مظاهری، امیرفرخ، و مستقیم، تکتم. (1396). بهینه سازی متغیرها و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه، 15(1 (پیاپی 57) )، 87-100. SID. https://sid.ir/paper/143171/fa
Vancouver:
کپیباجلان سمانه، مظاهری امیرفرخ، مستقیم تکتم. بهینه سازی متغیرها و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛15(1 (پیاپی 57) ):87-100. Available from: https://sid.ir/paper/143171/fa
IEEE:
کپیسمانه باجلان، امیرفرخ مظاهری، و تکتم مستقیم، “بهینه سازی متغیرها و ویژگی های فیزیکوشیمیایی, جریانی و حسی ماست حاوی آب سیب با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 15، no. 1 (پیاپی 57) ، pp. 87–100، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143171/fa