APA:
کپیخلیلیان، صفیه، ضیایی فر، امان محمد، اصغری، علی، کاشانی نژاد، مهدی، و محبی، محبت. (1396). اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 147-154. SID. https://sid.ir/paper/71952/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان صفیه، ضیایی فر امان محمد، اصغری علی، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت. اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):147-154. Available from: https://sid.ir/paper/71952/fa
IEEE:
کپیصفیه خلیلیان، امان محمد ضیایی فر، علی اصغری، مهدی کاشانی نژاد، و محبت محبی، “اثر پیش تیمار پخت بر فرایند سرخ کردن بادمجان و بررسی سینتیک رفتار جذب روغن و تغییرات رطوبت در نمونه های بادمجان طی فرایند سرخ کردن عمیق و مرحله سرد کردن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 147–154، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71952/fa