APA:
کپیبغدادی، فاطمه، امینی فر، مهرناز، فرهودی، مهدی، و شجاعی علی آبادی، سعیده. (1396). بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی های پنیر سفید ایرانی کم چرب اصلاح شده با صمغ کتیرا گونه Astragalus Parrowianus. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/121334/fa
Vancouver:
کپیبغدادی فاطمه، امینی فر مهرناز، فرهودی مهدی، شجاعی علی آبادی سعیده. بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی های پنیر سفید ایرانی کم چرب اصلاح شده با صمغ کتیرا گونه Astragalus Parrowianus. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/121334/fa
IEEE:
کپیفاطمه بغدادی، مهرناز امینی فر، مهدی فرهودی، و سعیده شجاعی علی آبادی، “بررسی ارتباط طیف FTIR و ویژگی های پنیر سفید ایرانی کم چرب اصلاح شده با صمغ کتیرا گونه Astragalus Parrowianus،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 109–120، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121334/fa