مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,213
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,479
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضد میکروبی، فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 50

چکیده

 استفاده از فیلم های خوراکی برای آزاد سازی ترکیبات ضد میکروبی به درون بسته بندی ماده غذایی نوعی از بسته بندی فعال می باشد. اگر چه در مورد خواص ضد میکروبی عصاره های ادویه جات, تحقیقات زیادی صورت گرفته است؛ اما کاربرد آنها در فیلم های خوراکی محدود می باشد. در این تحقیق فیلم های خوراکی از جنس کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک در سه سطح غلظتی 0.5 درصد, 1 درصد و 1.5 درصد تولید شدند. خواص ضد میکروبی فیلم ها روی پنج باکتری گرم مثبت و گرم منفی مورد آزمایش قرار گرفتند. خواص فیزیکی فیلم ها شامل رطوبت و نفوذپذیری در برابر بخار آب و خواص مکانیکی فیلم ها شامل مقاومت کششی و درصد افزایش طول در لحظه پاره شدن مورد بررسی قرار گرفتند. خواص ضد میکروبی فیلم های حاوی اسانس آویشن, به طور معنی داری (p<0.05) بالاتر از فیلم های حاوی اسانس میخک بودند. فیلم ها روی باکتری های گرم مثبت به طور معنی داری (p<0.05) موثرتر از باکتری های گرم منفی بودند. در اثر افزودن اسانس ها نفوذپذیری فیلم ها در برابر بخار آب به طور معنی داری (p<0.05) افزایش یافت. مقاومت کششی فیلم ها با افزایش غلظت اسانس کاهش یافت. این کاهش در مورد فیلم های حاوی اسانس آویشن بیشتر بود.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حسینی، سیدمحمدهاشم، رضوی، سیدهادی، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1387). بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/72151/fa

Vancouver: کپی

حسینی سیدمحمدهاشم، رضوی سیدهادی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/72151/fa

IEEE: کپی

سیدمحمدهاشم حسینی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 41–50، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72151/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button