APA:
کپیحسینی، سیدمحمدهاشم، رضوی، سیدهادی، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1387). بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 41-50. SID. https://sid.ir/paper/72151/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدمحمدهاشم، رضوی سیدهادی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):41-50. Available from: https://sid.ir/paper/72151/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدهاشم حسینی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “بررسی خواص ضد میکروبی, فیزیکی و مکانیکی فیلم های خوراکی تولید شده از کیتوزان محتوی اسانس های آویشن و میخک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 41–50، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72151/fa