APA:
کپیشوریده، مهری، تسلیمی، اقدس، عزیزی، محمدحسین، و محمدی فر، محمدامین. (1390). بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/72204/fa
Vancouver:
کپیشوریده مهری، تسلیمی اقدس، عزیزی محمدحسین، محمدی فر محمدامین. بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/72204/fa
IEEE:
کپیمهری شوریده، اقدس تسلیمی، محمدحسین عزیزی، و محمدامین محمدی فر، “بررسی تاثیر D- تاگاتوز و اینولین بعنوان جایگزین ساکارز بر خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و رئولوژیکی شکلات شیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 113–125، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72204/fa