APA:
کپیاسمعیلی، سعیده، واعظ، الهام، یاسینی، علی، مرتضویان، سیدامیرمحمد، سهراب وندی، سارا، فردوسی، روح اله، و خسروی دارانی، کیانوش. (1395). بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 113-120. SID. https://sid.ir/paper/121555/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی سعیده، واعظ الهام، یاسینی علی، مرتضویان سیدامیرمحمد، سهراب وندی سارا، فردوسی روح اله، خسروی دارانی کیانوش. بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(1):113-120. Available from: https://sid.ir/paper/121555/fa
IEEE:
کپیسعیده اسمعیلی، الهام واعظ، علی یاسینی، سیدامیرمحمد مرتضویان، سارا سهراب وندی، روح اله فردوسی، و کیانوش خسروی دارانی، “بررسی اثرات افزودن اینولین بر ویژگی های کیفی نوشیدنی مالت در حین نگهداری در دماهای مختلف،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 113–120، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121555/fa