APA:
کپیشوریده، مهری، تسلیمی، اقدس، عزیزی، محمدحسین، محمدی فر، محمدامین، و مشایخ، مرتضی. (1389). تاثیر کاربرد D- تاگاتوز, اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات تیره. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(3 (پی در پی 18))، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/121165/fa
Vancouver:
کپیشوریده مهری، تسلیمی اقدس، عزیزی محمدحسین، محمدی فر محمدامین، مشایخ مرتضی. تاثیر کاربرد D- تاگاتوز, اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات تیره. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(3 (پی در پی 18)):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/121165/fa
IEEE:
کپیمهری شوریده، اقدس تسلیمی، محمدحسین عزیزی، محمدامین محمدی فر، و مرتضی مشایخ، “تاثیر کاربرد D- تاگاتوز, اینولین و استویا به عنوان جایگزین ساکارز بر بعضی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی, رئولوژیکی و حسی شکلات تیره،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3 (پی در پی 18)، pp. 29–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121165/fa