مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,811
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

919
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی)

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 74

چکیده

 در این تحقیق ترکیبات فنولیک تفاله انگور با استفاده از حلال استن استخراج و مقدار آن به روش فولین - سیوکالتو اندازه گیری شد. به منظور بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده مقادیر 50, 150, 250 و  ppm350  به روغن خام سویا افزوده گردید و در روزهای صفر, چهار, هشت و دوازده عدد پراکسید و روزهای صفر, پنج, نه و سیزده عدد تیوباربیتوریک اسید (TBA) نمونه های روغن تعیین گردید. نتایج نشان داد که مقدار ترکیبات فنولیک در تفاله انگور حدود 64±1.2 گرم به ازای کیلوگرم وزن خشک می باشد. غلظت ppm150 عصاره حاوی تانن تفاله انگور دارای فعالیت مناسبی در مهار اکسیداسیون روغن سویا بود, و از نظر آماری تفاوت معنی داری بین سطوح 150, 250 و ppm350 مشاهده نشد. این غلظت حتی از غلظت ppm200 آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده شده در این آزمایش نیز بهتر بود. بدین ترتیب می توان تفاله انگور را منبع مناسبی از آنتی اکسیدان های طبیعی معرفی نمود و این اثر را ناشی از حضور ترکیبات فنولیک آن دانست.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

روزبهان، یوسف، علی پور، داریوش، برزگربفرویی، محسن، و عزیزی، محمدحسین. (1387). فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی) . علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 69-74. SID. https://sid.ir/paper/72424/fa

Vancouver: کپی

روزبهان یوسف، علی پور داریوش، برزگربفرویی محسن، عزیزی محمدحسین. فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی) . علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):69-74. Available from: https://sid.ir/paper/72424/fa

IEEE: کپی

یوسف روزبهان، داریوش علی پور، محسن برزگربفرویی، و محمدحسین عزیزی، “فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی) ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 69–74، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72424/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button