APA:
کپیروزبهان، یوسف، علی پور، داریوش، برزگربفرویی، محسن، و عزیزی، محمدحسین. (1387). فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی)
. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(3)، 69-74. SID. https://sid.ir/paper/72424/fa
Vancouver:
کپیروزبهان یوسف، علی پور داریوش، برزگربفرویی محسن، عزیزی محمدحسین. فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی)
. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(3):69-74. Available from: https://sid.ir/paper/72424/fa
IEEE:
کپییوسف روزبهان، داریوش علی پور، محسن برزگربفرویی، و محمدحسین عزیزی، “فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور (یادداشت پژوهشی)
،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3، pp. 69–74، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72424/fa