مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

983
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ادویه های رزماری، آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 92

چکیده

 استفاده از آنتی اکسیدان های مصنوعی به علت امکان سمی و سرطانزا بودن و محصولات تجزیه ای حاصل از آن ها محدود شده است. بنابراین مطالعات برای استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جایگزینی برای آنتی اکسیدان های مصنوعی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این پژوهش مقدار 2.5% وزنی (w/w) از ادویه جات (رزماری, نعناع و آویشن) به روغن زیتون بکر اضافه شد و در دو حالت دربندی شده و بدون دربندی در دمای 75oC به مدت 7 روز نگهداری شده و مورد بررسی قرار گرفت. میزان اسیدهای چرب آزاد, عدد پروکسید, ایزومرهای سیس-ترانس و پایداری اکسیداتیو نمونه ها بر اساس تغییرات عدد پروکسید اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که پایداری اکسیداتیو تیمار روغن زیتون بکر حاوی رزماری و نعناع افزایش یافت. همچنین از نظر اسیدهای چرب سیس-ترانس, پارامترهای SFA, MUFA, PUFA, TTFA, پایداری اکسیداتیو و نسبت MUFA/PUFA بین نمونه های تیمار شده و نمونه های کنترل تفاوت معنی داری (P<0.01) مشاهده نشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

جعفریان، پریسا، آصفی، نارملا، آزادمرددمیرچی، صدیف، و امامی، شیوا. (1392). تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/72557/fa

Vancouver: کپی

جعفریان پریسا، آصفی نارملا، آزادمرددمیرچی صدیف، امامی شیوا. تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/72557/fa

IEEE: کپی

پریسا جعفریان، نارملا آصفی، صدیف آزادمرددمیرچی، و شیوا امامی، “تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 85–92، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72557/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button