APA:
کپیجعفریان، پریسا، آصفی، نارملا، آزادمرددمیرچی، صدیف، و امامی، شیوا. (1392). تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(39)، 85-92. SID. https://sid.ir/paper/72557/fa
Vancouver:
کپیجعفریان پریسا، آصفی نارملا، آزادمرددمیرچی صدیف، امامی شیوا. تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(39):85-92. Available from: https://sid.ir/paper/72557/fa
IEEE:
کپیپریسا جعفریان، نارملا آصفی، صدیف آزادمرددمیرچی، و شیوا امامی، “تاثیر ادویه های رزماری, آویشن و نعناع بر پایداری اکسیداتیو و پروفیل اسیدهای چرب روغن زیتون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 39، pp. 85–92، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72557/fa