APA:
کپیبوستانی، ساره، امین لاری، محمود، و موسوی نسب، مرضیه. (1395). بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(53)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/72592/fa
Vancouver:
کپیبوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه. بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(53):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/72592/fa
IEEE:
کپیساره بوستانی، محمود امین لاری، و مرضیه موسوی نسب، “بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های سویای رسوب یافته با اسید از طریق کانژوگه شدن با مالتودکسترین با استفاده از واکنش مایلارد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 53، pp. 93–102، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72592/fa