APA:
کپیپزشک، سمانه، رضایی، مسعود، راشدی، حمید، و حسینی، هدایت. (1391). مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران، 9(35)، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/72844/fa
Vancouver:
کپیپزشک سمانه، رضایی مسعود، راشدی حمید، حسینی هدایت. مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(35):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/72844/fa
IEEE:
کپیسمانه پزشک، مسعود رضایی، حمید راشدی، و هدایت حسینی، “مطالعه اثر ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره زردچوبه (Curcuma Longa) در شرایط آزمایشگاهی بر ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 35، pp. 77–87، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72844/fa