مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 58

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر آب لب شور بر روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و مقایسه آن با آب شیرین, از ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 200±5g استفاده شد. در طول 140 روز دوره پرورش دما, pH و اکسیژن محلول در آب شیرین و لب شور یکسان و شوری آب شیرین و لب شور بترتیب 0.4-0.5 ppt و 14.7ppt-14.3 بود. نتایج حاصل از مطالعه بافت شناسی تخمدانهای ماهیان نشان داد روند توسعه تخمدانها در آب لب شور سریعتر از این روند در آب شیرین است, همچنین این نتایج با تغییرات شاخصهای گنادوسوماتیکGSI و هپاتوسوماتیک HSI مطابقت داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاحتی مروست، علی، مجازی امیری، باقر، ابطحی، بهروز، و علی زاده، مرتضی. (1381). مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 2(1)، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/74524/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحتی مروست علی، مجازی امیری باقر، ابطحی بهروز، علی زاده مرتضی. مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1381؛2(1):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/74524/fa

    IEEE: کپی

    علی فلاحتی مروست، باقر مجازی امیری، بهروز ابطحی، و مرتضی علی زاده، “مقایسه روند توسعه تخمدان ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در آب شیرین و لب شور،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 47–58، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74524/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button