APA:
کپیرحمانی فرح، کاوه، شعبان پور، بهاره، و شعبانی، علی. (1389). مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 9(4)، 4-17. SID. https://sid.ir/paper/74559/fa
Vancouver:
کپیرحمانی فرح کاوه، شعبان پور بهاره، شعبانی علی. مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1389؛9(4):4-17. Available from: https://sid.ir/paper/74559/fa
IEEE:
کپیکاوه رحمانی فرح، بهاره شعبان پور، و علی شعبانی، “مطالعه میزان استرس وارده و خصوصیات کیفی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تحت تراکم و روش های مختلف کشتار،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 4–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74559/fa