مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,069
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso)

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 76

چکیده

 دو سطح پروتئین و نسبتهای کربوهیدرات به چربی در جیره غذایی بر شاخصهای رشد, کارایی غذا, هپاتوسوماتیک و ترکیب لاشه فیلماهی جوان (H. huso) با متوسط وزن 894.41g±9.3 مطالعه شد. این مطالعه در چهارچوب طرح آماری فاکتوریل 2±4 با هشت جیره غذایی هم انرژی حاوی دو سطح پروتئین 40 و 45%, هر یک با چهار نسبت کربوهیدرات به چربی 1.7, 1.4, 1.1 و 0.8 به مدت 16 هفته اجرا گردید. ماهیان 4 بار در روز تا حد سیری غذادهی شدند.با افزایش پروتئین از 40 به 45%, شاخصهای رشد و بازده غذا بهبود (p³0.05) و نسبت بازده پروتئین به طور معناداری افزایش یافت (p£0.05). در تمام سطوح پروتئین, ماهی تغذیه شده با جیره محتوی نسبت پایین کربوهیدرات به چربی (0.8), روند رشد کمتری نسبت به بچه ماهی تغذیه شده با جیره محتوی نسبت کربوهیدرات به چربی متعادل (1.1) و بالا (0.7) نشان داد (p£0.05). آنالیز شیمیایی لاشه نشان داد, چربی لاشه بدون توجه به میزان پروتئین و کربوهیدرات جیره با مقادیر چربی موجود در غذا همبستگی مثبت و با رطوبت لاشه رابطه عکس دارد (p£0.05). بالاترین شاخص هپاتوسوماتیک در ماهیان تغذیه شده از تیمار 1.7 مشاهده شد.بررسی نتایج شاخصهای رشد نشان داد, تیمار غذایی حاوی 40% پروتئین, 13 تا 24% کربوهیدرات و 16 تا 17% چربی با نسبت کربوهیدرات به چربی 1.4 برای دستیابی به حداکثر رشد از نظر فیزیولوژیک و اقتصادی برای فیل ماهیان جوان اوزان 800 تا 1900g مناسبت تر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محسنی، محمود، پورعلی فشتمی، حمیدرضا، و سیدحسنی، میرحامد. (1385). تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(3-4)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/74692/fa

    Vancouver: کپی

    محسنی محمود، پورعلی فشتمی حمیدرضا، سیدحسنی میرحامد. تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(3-4):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/74692/fa

    IEEE: کپی

    محمود محسنی، حمیدرضا پورعلی فشتمی، و میرحامد سیدحسنی، “تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 3-4، pp. 65–76، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74692/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button