APA:
کپیمحسنی، محمود، پورعلی فشتمی، حمیدرضا، و سیدحسنی، میرحامد. (1385). تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 5(3-4)، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/74692/fa
Vancouver:
کپیمحسنی محمود، پورعلی فشتمی حمیدرضا، سیدحسنی میرحامد. تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1385؛5(3-4):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/74692/fa
IEEE:
کپیمحمود محسنی، حمیدرضا پورعلی فشتمی، و میرحامد سیدحسنی، “تاثیر دو سطح پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه فیل ماهی جوان پرورشی (Huso huso)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 5، no. 3-4، pp. 65–76، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74692/fa