مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن شیرازی و رزماری بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک ایزوله شده از مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 47

چکیده

 مقدمه: استافیلوکوکوس اورئوس یکی از مهم ترین پاتوژن های منتقل شده از راه غذا می باشد که گستردگی وسیعی در محیط و جوامع انسانی و حیوانی, هم به عنوان پاتوژن و هم به عنوان فلور نرمال دارد. حضور استافیلوکوکوس اورئوس در پوست و مخاط تنفسی انسان و حیوانات خونگرم, امکان انتقال این ارگانیسم از انسان یا حیوان به مواد و فرآورده های غذایی را فراهم می آورد. از طرفی مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوکی, یک مسأله مهم بهداشتی در اکثر کشورها محسوب می شود. هدف: با توجه به خواص مختلف گیاه درمانی و آنتی باکتریال گیاه آویشن شیرازی و رزماری, این تحقیق با هدف بررسی این خواص وتعیین اثرات سینرژیستی این اسانس ها با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین, اریترومایسین, تری متوپریم-سولفامتوکسازول و متی سیلین بر استافیلوکوکوس اورئوس انجام گرفت. روش بررسی: در این مطالعه که به روش In vitro انجام شد, اثر ضدمیکروبی به همراه حداقل غلظت مهارکننده رشد (MIC) و حداقل غلظت کشنده باکتری (MBC) اسانس های آویشن شیرازی و رزماری بر استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به تتراسایکلین, اریترومایسین, تری متوپریم-سولفامتوکسازول و متی سیلین مورد بررسی قرار گرفت. در محله بعد اثر سینرژیستی هر اسانس با هر آنتی بیوتیک به روش Paper disk مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: نتایج ما نشان می دهد که اسانس های آویشن شیرازی و رزماری بر استافیلوکوکوس اورئوس های مقاوم به تتراسایکلین, اریترومایسین, تری متوپریم-سولفامتوکسازول و متی سیلین ایزوله شده از مواد غذایی اثرات خوبی دارد. نتیجه گیری: با ساخت داروی مناسب با منشاء گیاهی و عوارض کمتر دارویی می توان به درمان عفونت های استافیلوکوکی امیدوار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطان دلال، محمدمهدی، یزدی، محمدحسین، آقاامیری، سولماز، حقیقت خواجوی، شبنم، پیمانه عابدی محتسب، ترانه، امین هراتی، فرزانه، و قربان زاده مشکانی، مسعود. (1393). ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن شیرازی و رزماری بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک ایزوله شده از مواد غذایی. گیاهان دارویی، 13(52 )، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/15648/fa

    Vancouver: کپی

    سلطان دلال محمدمهدی، یزدی محمدحسین، آقاامیری سولماز، حقیقت خواجوی شبنم، پیمانه عابدی محتسب ترانه، امین هراتی فرزانه، قربان زاده مشکانی مسعود. ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن شیرازی و رزماری بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک ایزوله شده از مواد غذایی. گیاهان دارویی[Internet]. 1393؛13(52 ):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/15648/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی سلطان دلال، محمدحسین یزدی، سولماز آقاامیری، شبنم حقیقت خواجوی، ترانه پیمانه عابدی محتسب، فرزانه امین هراتی، و مسعود قربان زاده مشکانی، “ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس های گیاهی آویشن شیرازی و رزماری بر سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک ایزوله شده از مواد غذایی،” گیاهان دارویی، vol. 13، no. 52 ، pp. 41–47، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15648/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button