مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

699
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های معدنی عرضه شده در سطح شهر یاسوج در سال 1387

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 299

چکیده

 مقدمه و هدف: امروزه مصرف آب های معدنی بسته بندی بطری شده در میان جامعه گسترش زیادی یافته است, لذا آگاهی از کیفیت آن برای حفظ سلامت عمومی الزامی است. هدف از این بررسی ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های معدنی عرضه شده در سطح شهر یاسوج بود.مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی مقطعی در سال 1387 در سطح شهر یاسوج انجام شد. در این بررسی 64 نمونه از 16 مارک آب معدنی برای بررسی کیفیت میکروبی و شیمیایی مورد آزمایش قرار گرفت. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: نتایج نشان داد که هر چند در 100 درصد موارد میانگین غلظت پارامترهای اندازه گیری شده در محدوده استاندارد بود, ولی در اکثر موارد اختلاف قابل توجهی بین مقادیر اندازه گیری شده با مقادیر ذکر شده روی برچسب وجود داشت.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که بیشترین میزان مغایرت در برچسب گذاری فرآورده است که می تواند, نشانگر نامناسب بودن منبع آب زیرزمینی از نظر ویژگی های هیدرولوژیکی و زمین شناختی و عدم درک تفاوت های آب آشامیدنی با آب معدنی باشد. بنابراین رعایت استاندارد آب معدنی طبیعی و به ویژه استانداردهای بهداشتی تولید, جهت بهره برداری از آب معدنی ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، سهیلا، رایگان شیرازی، علیرضا، فرارویی، محمد، جمشیدی، ارسلان، و سادات، عبدالمحمد. (1390). ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های معدنی عرضه شده در سطح شهر یاسوج در سال 1387. ارمغان دانش، 16(3 (پی در پی 63))، 291-299. SID. https://sid.ir/paper/77962/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی سهیلا، رایگان شیرازی علیرضا، فرارویی محمد، جمشیدی ارسلان، سادات عبدالمحمد. ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های معدنی عرضه شده در سطح شهر یاسوج در سال 1387. ارمغان دانش[Internet]. 1390؛16(3 (پی در پی 63)):291-299. Available from: https://sid.ir/paper/77962/fa

    IEEE: کپی

    سهیلا رضایی، علیرضا رایگان شیرازی، محمد فرارویی، ارسلان جمشیدی، و عبدالمحمد سادات، “ارزیابی کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های معدنی عرضه شده در سطح شهر یاسوج در سال 1387،” ارمغان دانش، vol. 16، no. 3 (پی در پی 63)، pp. 291–299، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/77962/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button