مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

636
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مصرف مکمل ال- کارنیتین طی شش هفته بر درصد چربی و نیمرخ لیپوپروتئین پسران غیرورزشکار

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 66

چکیده

 زمینه و هدف: نتایج متفاوتی در خصوص مصرف ال- کارنیتین بر درصد چربی و نیم رخ لیپیدی گزارش شده است. این مطالعه به منظور تعیین اثر مصرف مکمل ال- کارنیتین طی شش هفته بر درصد چربی و نیمرخ لیپوپروتئین پسران غیرورزشکار انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه شبه تجربی 20 دانشجوی پسر غیرورزشکار به طور غیرتصادفی در دو گروه ده نفری تجربی و کنترل قرار گرفتند. هر دو گروه به مدت شش هفته به تمرینات هوازی بر مبنای اصل اضافه بار پرداختند. در این مدت گروه تجربی روزانه 13 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود مکمل ال- کارنیتین و گروه کنترل روزانه 3 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خود نشاسته مصرف کردند. قبل و بعد از دوره تمرین خونگیری انجام شد و سطح تری گلیسیرید, کلسترول تام,HDL-c  و VLDL اندازه گیری شد. همچنین درصد چربی بدن و نمایه توده بدن تعیین گردید.یافته ها: تمرین هوازی و مکمل ال- کارنیتین موجب افزایش HDL-c و کاهش آماری معنی دار کلسترول تام,VLDL  و درصد چربی بدن گردید (P<0.05)؛ ولی بر نمایه توده بدن, LDL و TG اثری نداشت.نتیجه گیری: مصرف مکمل ال- کارنیتین همراه با تمرینات هوازی سبب کاهش درصدچربی و کاهش نیم رخ لیپوپروتئین پسران گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جلالی، جواد، بلبلی، لطفعلی، رجبی، علی، و سیاه کوهیان، معرفت. (1394). اثر مصرف مکمل ال- کارنیتین طی شش هفته بر درصد چربی و نیمرخ لیپوپروتئین پسران غیرورزشکار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 17(4 (پی در پی 56))، 62-66. SID. https://sid.ir/paper/79217/fa

    Vancouver: کپی

    جلالی جواد، بلبلی لطفعلی، رجبی علی، سیاه کوهیان معرفت. اثر مصرف مکمل ال- کارنیتین طی شش هفته بر درصد چربی و نیمرخ لیپوپروتئین پسران غیرورزشکار. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1394؛17(4 (پی در پی 56)):62-66. Available from: https://sid.ir/paper/79217/fa

    IEEE: کپی

    جواد جلالی، لطفعلی بلبلی، علی رجبی، و معرفت سیاه کوهیان، “اثر مصرف مکمل ال- کارنیتین طی شش هفته بر درصد چربی و نیمرخ لیپوپروتئین پسران غیرورزشکار،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 17، no. 4 (پی در پی 56)، pp. 62–66، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79217/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا