APA:
کپیمیرمیران، پروین، بهادران، زهرا، میرزایی، سحر، گل زرند، مهدیه، و عزیزی، فریدون. (1394). ارتباط مولفه های رژیم غذایی با خطر پرفشاری خون: مطالعه قند و لیپید تهران (90-1387). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، 17(1 (پی در پی 53))، 54-60. SID. https://sid.ir/paper/79687/fa
Vancouver:
کپیمیرمیران پروین، بهادران زهرا، میرزایی سحر، گل زرند مهدیه، عزیزی فریدون. ارتباط مولفه های رژیم غذایی با خطر پرفشاری خون: مطالعه قند و لیپید تهران (90-1387). مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان[Internet]. 1394؛17(1 (پی در پی 53)):54-60. Available from: https://sid.ir/paper/79687/fa
IEEE:
کپیپروین میرمیران، زهرا بهادران، سحر میرزایی، مهدیه گل زرند، و فریدون عزیزی، “ارتباط مولفه های رژیم غذایی با خطر پرفشاری خون: مطالعه قند و لیپید تهران (90-1387)،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، vol. 17، no. 1 (پی در پی 53)، pp. 54–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/79687/fa