به منظور بررسی اثرات کاربایل، نفتالن استیک اسید (NAA) و تو، فور - دی (2,4-D) بر وزن و اندازه میوه سیب رقم ’گلدن دلیسش‘ آزمایشی در سال 1371 در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان وابسته به دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا شد. مواد شیمیایی مورد استفاده عبارت بودند از: کاربایل 85% (سوین) در سه غلظت 0، 300 و 600 میلی گرم در لیتر، NAA با دو غلظت 0 و 15 میلی گرم در لیتر و 2,4-D با دو غلظت 0 و 15 میلی گرم در لیتر. اثرات کاربرد این مواد در دو زمان 5 روز و 25 روز پس از گلدهی کامل (FB+25 , FB+5) در یک آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی در چهار تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان می دهد که کاربایل و NAA در افزایش وزن و اندازه میوه ها موثر بوده و 2,4-D دارای اثر معکوس و یا خنثی می باشد. کاربایل با غلظت 600 میلی گرم در لیتر در زمان 5 روز پس از گلدهی کامل نتیجه رضایت بخشی داده به طوری که وزن و اندازه میوه ها را به ترتیب 113.8 گرم و 70.92 میلی متر افزایش شده است (22.97 گرم و 69.18 میلی متر). کاربایل با غلظت 600 میلی گرم در لیتر و NAA با غلظت 15 میلی گرم در لیتر موجب کاهش تعداد بیش از حد میوه ها و در نتیجه افزایش وزن و اندازه آن ها شد (به ترتیب 114.7 گرم و 72.69 میلی متر). مواد شیمیایی مورد استفاده تاثیر چندانی بر درصد مواد جامد محلول میوه ها نداشته است. با این وجود، استفاده از کاربایل 85% با غلظت 600 میلی گرم در لیتر در زمان 5 روز پس از گلدهی کامل قند میوه ها را به میزان ناچیز (در حدود 1%) نسبت به شاهد افزایش داد.