مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

698
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضدمیکروبی جلبک Dictyita cervicornis علیه باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز، سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولی

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 158

چکیده

 زمینه و هدف: افزایش مقاومت باکتری های پاتوژن به آنتی بیوتیک ها و پیدایش بیماری های جدید از چالش های بشر است. از طرفی, فراوانی و تنوع متابولیت های ثانویه در جلبک دریایی, آن ها را به ماده اولیه برای ساخت دارو در صنعت تبدیل کرده است. عمده متابولیت های ثانویه جلبک های دریایی ترکیبات هالوژنه هستند که خواص ضدمیکروبی, ضدقارچی و ضدویروسی دارند.مواد و روش ها:عمل عصاره گیری به وسیله حلال های آلی متانول و ان هگزان به دو روش اولتراسوند و خیساندن انجام شد. از آزمون-های انتشار دیسک, حداقل غلظت مهار کننندگی و حداقل غلظت کشندگی به منظور بررسی خواص ضدمیکروبی علیه باکتری های موردمطالعه استفاده شد. آنالیز داده ها از طریق آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد.یافته ها: باکتری لیستریا مونوسایتوژنز بیشترین میزان حساسیت را نسبت به عصاره ان هگزانی جلبک Dictyota cervicornis در رقت 1.5 (جرم/ حجم) از خود نشان داد که در مقایسه با سایر رقت ها اختلاف معنی داری نداشت (p>0.05). عصاره های استخراج شده به روش خیساندن هیچ گونه هاله عدم رشدی علیه باکتری های مورد مطالعه ایجاد نکردند.نتیجه گیری: با توجه به استاندارد ها عصاره های الکلی جلبک Dictyota cervicornis خاصیت ضدباکتریایی مطلوبی نداشتند اما در صورت خالص سازی ترکیبات عصاره, می توان به نتایج مطلوب تری رسید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غفاری، مصطفی، طاهری، علی، و پولادی، سعیده. (1397). بررسی خواص ضدمیکروبی جلبک Dictyita cervicornis علیه باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز, سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 25(2 )، 151-158. SID. https://sid.ir/paper/81780/fa

    Vancouver: کپی

    غفاری مصطفی، طاهری علی، پولادی سعیده. بررسی خواص ضدمیکروبی جلبک Dictyita cervicornis علیه باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز, سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولی. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1397؛25(2 ):151-158. Available from: https://sid.ir/paper/81780/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی غفاری، علی طاهری، و سعیده پولادی، “بررسی خواص ضدمیکروبی جلبک Dictyita cervicornis علیه باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز, سودوموناس آئروژینوزا و اشرشیا کولی،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 25، no. 2 ، pp. 151–158، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81780/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button