APA:
کپیعزیزیان شرمه، امید، طاهری زاده، مژگان، ولی زاده، محرم، و زابلی، علیرضا. (1397). بررسی فعالیت های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس و عصاره های مختلف گیاه کاه مکی (.Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bor) از استان سیستان و بلوچستان. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 25(2 )، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/81785/fa
Vancouver:
کپیعزیزیان شرمه امید، طاهری زاده مژگان، ولی زاده محرم، زابلی علیرضا. بررسی فعالیت های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس و عصاره های مختلف گیاه کاه مکی (.Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bor) از استان سیستان و بلوچستان. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1397؛25(2 ):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/81785/fa
IEEE:
کپیامید عزیزیان شرمه، مژگان طاهری زاده، محرم ولی زاده، و علیرضا زابلی، “بررسی فعالیت های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی اسانس و عصاره های مختلف گیاه کاه مکی (.Cymbopogon olivieri (Boiss.) Bor) از استان سیستان و بلوچستان،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 25، no. 2 ، pp. 99–111، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/81785/fa