APA:
کپیمحمدپورکنزق، حسن، و نوروزی، مصطفی. (1394). بررسی اثرات ضد لیستریایی اسانس گیاه چای کوهی (Vachl Lavandulifolia Stachys) در پنیر سنتی اردبیل. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 22(4)، 612-621. SID. https://sid.ir/paper/82073/fa
Vancouver:
کپیمحمدپورکنزق حسن، نوروزی مصطفی. بررسی اثرات ضد لیستریایی اسانس گیاه چای کوهی (Vachl Lavandulifolia Stachys) در پنیر سنتی اردبیل. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1394؛22(4):612-621. Available from: https://sid.ir/paper/82073/fa
IEEE:
کپیحسن محمدپورکنزق، و مصطفی نوروزی، “بررسی اثرات ضد لیستریایی اسانس گیاه چای کوهی (Vachl Lavandulifolia Stachys) در پنیر سنتی اردبیل،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 22، no. 4، pp. 612–621، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82073/fa