مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,174
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن، رازیانه، جعفری، گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591)، اشریشیا کلای (ATCC 23591)، کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم

صفحات

 صفحه شروع 591 | صفحه پایان 598

چکیده

 مقدمه: بررسی بر روی اثر ضد میکروبی عصاره های گیاهی و ترکیبات طبیعی نشان داده است که گیاهان منابع بالقوه ای از عوامل ضد عفونت می باشند که این امر معرفی ترکیبات جدیدی را بدنبال داشته است. با توجه به اثرات ضد میکروبی گزارش شده متفاوت, اثر ضد باکتری عصاره اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه برروی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کلای, کلبسیلا و سالمونلا تیفی موریوم بررسی گردید.مواد و روش ها: در این مطالعه پس از جمع آوری گیاه آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه عصاره گیری به روش خیساندن توسط حلال اتانول90درصد انجام شد. سپس عصاره, تغلیظ و خشک گردید. بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های حاصل با روش دیسک کاغذی و روش رقت های متوالی در لوله برروی میکرو ارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوس, اشریشیا کلای و کلبسیلا و مقایسه با پنی سیلین, کلرامفنیکل, تتراسایکلین, نالیدیک اسید, سیپروفلوکسین و جنتامایسین انجام پذیرفت و MIC (حداقل غلظت مهارکنندگی) MBC (حداقل غلظت کشندگی) تعیین گردید.یافته ها: عصاره اتانولی آویشن, جعفری, رازیانه, گشنیز و پونه در بررسی به روش انتشار و دیسک کاغذی, تاثیری بر مهار رشد کلبسیلا, اشریشیاکلای و سالمونلا نداشتند. بیشترین اثر مهار رشد بر روی استافیلوکوکوس توسط عصاره آویشن مشاهده گردید. کمترین اثر مهاری رشد هم مربوط به عصاره رازیانه بر روی استافیلوکوکوس بود.نتیجه گیری: نتایج حاصل بیانگر اثر ضد باکتری عصاره اتانولی آویشن بروی استافیلوکوکوس می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، مظاهر، احمدی اسبچین، سلمان، و رضایی، حسن. (1397). ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 25(4 )، 591-598. SID. https://sid.ir/paper/82128/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی مظاهر، احمدی اسبچین سلمان، رضایی حسن. ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1397؛25(4 ):591-598. Available from: https://sid.ir/paper/82128/fa

    IEEE: کپی

    مظاهر قربانی، سلمان احمدی اسبچین، و حسن رضایی، “ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 25، no. 4 ، pp. 591–598، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82128/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button