APA:
کپیقربانی، مظاهر، احمدی اسبچین، سلمان، و رضایی، حسن. (1397). ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، 25(4 )، 591-598. SID. https://sid.ir/paper/82128/fa
Vancouver:
کپیقربانی مظاهر، احمدی اسبچین سلمان، رضایی حسن. ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار[Internet]. 1397؛25(4 ):591-598. Available from: https://sid.ir/paper/82128/fa
IEEE:
کپیمظاهر قربانی، سلمان احمدی اسبچین، و حسن رضایی، “ارزیابی آثار ضد باکتریایی عصاره های اتانولی آویشن, رازیانه, جعفری, گشنیز و پونه بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس (ATCC 33591), اشریشیا کلای (ATCC 23591), کلبسیلا (ATCC 10031) و سالمونلاتیفی موریوم،” دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، vol. 25، no. 4 ، pp. 591–598، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/82128/fa