مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

865
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 138

چکیده

 غلظت های بالای نیکل به عنوان عاملی تنش زا برای جلبک ها محسوب می شود که می تواند به عنوان یک عامل محدود کننده رشد جلبک ها را تحت تآثیر قرار دهد. سمیت در اثر این فلز همچنین می تواند از طریق تولید رادیکال های آزاد, سبب القا تنش اکسیداتیو در جلبک ها و گیاهان شود. این تحقیق به منظور بررسی اثر غلظت های متفاوت نیکل و pH بر فعالیت آنتی اکسیدانی, محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی انجام گرفته است. مقدار محتوای تام فنولی و فلاونوئید عصاره ها به روش فولین سیوکالتو سنجش و بر اساس میلی گرم گالبک اسید بر گرم عصاره بیان گردید. سپس فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی با استفاده از تکنیک های 2 و 2 دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل تعیین گردید. در این مطالعه بیشترین مقدار فنول (1873 میلی گرم گالیک اسید بر گرم عصاره) و بیشترین مقدار فلاونوئید (1106 میلی گرم کوئرستین بر گرم عصاره) در pH=5 به دست آمد. در آزمون فعالیت آنتی اکسیدانی نیز بیشترین درصد IC50 نیز مربوط به pH=9 گزارش گردید. نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره اتانولی کلادوفورا گلومراتا دارای قدرت آنتی اکسیدانی خوبی در مقابل انواع سیستم های اکسیداتیو بوده و به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی در دسترس می تواند در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صنوبری، زهره، جعفری، ناصر، و ابراهیم زاده، محمدعلی. (1393). تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی, محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا. علوم و تکنولوژی محیط زیست، 16(2 (مسلسل 61))، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/87304/fa

    Vancouver: کپی

    صنوبری زهره، جعفری ناصر، ابراهیم زاده محمدعلی. تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی, محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا. علوم و تکنولوژی محیط زیست[Internet]. 1393؛16(2 (مسلسل 61)):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/87304/fa

    IEEE: کپی

    زهره صنوبری، ناصر جعفری، و محمدعلی ابراهیم زاده، “تاثیر نیکل و اسیدیته بر فعالیت آنتی اکسیدانی, محتوای تام فنولی و فلاونوئیدی جلبک کلادوفورا گلومراتا،” علوم و تکنولوژی محیط زیست، vol. 16، no. 2 (مسلسل 61)، pp. 129–138، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/87304/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button