مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,123
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

982
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز بیولوژیکی نانوذرات نقره از صمغ درختان و بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره و مس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 مقدمه علاقه در استفاده از روش های دوستدار محیط زیست در سنتز نانوذرات بدون استفاده از مواد خطرناک برای محیط زیست و سلامت انسان رو به رشد بوده است. هدف از این مطالعه بیوسنتز نانوذرات نقره از صمغ درختان مختلف و بررسی سمیت نانوذرات و نمک های آن ها در برابر دو باکتری اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس بود. مواد و روش ها در این مطالعه نانوذرات نقره(SNPs) از عصاره مان بلوط و صمغ گیلاس و زرآلود سنتز شد و فعالیت ضد باکتریایی آن ها مورد بررسی قرار گرفت. نانوذرات نقره از احیاء نیترات نقره تهیه شد. نانوذرات مس توسط احیاء کلرید مس با L-آسکوربیک اسید تشکیل گردید. مشخصه های نانوذرات تهیه شده با استفاده از روش اولترا اسپکتروفتومتر و میکروسکوپ الکترونی گذاره تعیین گردید. فعالیت ضد باکتری نانوذرات در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی مورد آزمایش قرار گرفت. یافته های پژوهش در مطالعه حاضر بیوسنتز و مشخصه های نانو SNPs با استفاده از صمغ گیلاس و زردآلو برای اولین بار گزارش گردید. طیف مخلوط واکنش نشان داد که ماکزیمم جذبی در طول موج 420 نانومتر بود. تصویر میکروسکوپ الکترونی گذاره نشان داد که نانوذرات تشکیل شده کروی شکل با اندازه 10 تا 30 نانومتر بود. باکتری های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس حساسیت واضحی را نسبت به نانوذرات نقره و مس نشان دادند که اثر نانوذرات نقره نسبت به مس مشهودتر بود. آنالیز داده ها نشان داد که کلرید مس و نیترات نقره اثر بازدارندگی کمتری نسبت به نانوذرات داشتند. بحث و نتیجه گیری نتایج ما نشان داد که میکروارگانیسم ها در برابر نانوذرات مورد آزمایش حساس بودند. به هر حال باکتری اشریشیا کلی از حساسیت بیشتری نسبت به استافیلوکوکوس اورئوس به هر دو نانوذره نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پوراکبر، لطیفه، یوسف زایی، فروغ، و فرهادی، خلیل. (1397). سنتز بیولوژیکی نانوذرات نقره از صمغ درختان و بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره و مس. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 26(6 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/90186/fa

    Vancouver: کپی

    پوراکبر لطیفه، یوسف زایی فروغ، فرهادی خلیل. سنتز بیولوژیکی نانوذرات نقره از صمغ درختان و بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره و مس. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1397؛26(6 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/90186/fa

    IEEE: کپی

    لطیفه پوراکبر، فروغ یوسف زایی، و خلیل فرهادی، “سنتز بیولوژیکی نانوذرات نقره از صمغ درختان و بررسی اثر ضد میکروبی نانوذرات نقره و مس،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 26، no. 6 ، pp. 1–9، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/90186/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button