مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,483
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با استفاده از ژن invA در نمونه های مواد غذائی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 7

چکیده

 مقدمه: به دلیل این که سالمونلا تیفی یک پاتوژن روده ای مهم و آلوده کننده آب و غذا می باشد, تشخیص سریع و دقیق آن در آب و مواد غذائی بسیار حائز اهمیت است. امروزه تشخیص سریع باکتری های بیماری زا با تکنیک های نوین در مواد غذایی از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف از انجام این مطالعه جداسازی سالمونلا تیفی در مواد غذایی آلوده با روش PCR با استفاده از ژن invA بوده است.مواد و روش ها: بعد از استخراج DNA با دو روش استاندارد, ابتدا روش مولکولی PCR توسط پرایمرهای اختصاصی ژن invA بر روی هر یک از سوش های باکتریایی استاندارد تنظیم گردید. سپس با استفاده از روش PCR, باکتری مورد نظر در نمونه های غذایی آلوده جداسازی گردید.یافته های پژوهش: نتایج این مطالعه نشان داد که ژن invA مناسب ترین توالی برای جداسازی سالمونلا تیفی در مواد غذائی آلوده می باشد. هم چنین روش PCR طراحی شده در این مطالعه برای جداسازی سریع باکتری بیماری زای سالمونلا تیفی در نمونه های غذایی آلوده, دارای حساسیت (با کپی نامیر قابل جداسازی 1.89×108) و اختصاصیت بالا می باشد.بحث و نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که روش مولکولی PCR بهینه شده در این مطالعه روشی مناسب جهت تشخیص سریع باکتری بیماری زای سالمونلا تیفی در نمونه های غذایی آلوده بوده و می تواند به عنوان جایگرینی مناسب برای روش های رایج و مرسوم فعلی به کار گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، علی، قربانعلی زادگان، مهدی، نجفی، علی، توکلی، حمیدرضا، و میرنژاد، رضا. (1391). تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با استفاده از ژن invA در نمونه های مواد غذائی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 20(1)، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/90228/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی علی، قربانعلی زادگان مهدی، نجفی علی، توکلی حمیدرضا، میرنژاد رضا. تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با استفاده از ژن invA در نمونه های مواد غذائی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام[Internet]. 1391؛20(1):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/90228/fa

    IEEE: کپی

    علی احمدی، مهدی قربانعلی زادگان، علی نجفی، حمیدرضا توکلی، و رضا میرنژاد، “تشخیص سریع مولکولی سالمونلا تیفی به روش PCR با استفاده از ژن invA در نمونه های مواد غذائی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، vol. 20، no. 1، pp. 1–7، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/90228/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button