APA:
کپیتولایی، شیما، سنکیان، مجتبی، کاغذیان، هومن، و وارسته، عبدالرضا. (1379). به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 7(1 (پیاپی 12))، 18-21. SID. https://sid.ir/paper/95356/fa
Vancouver:
کپیتولایی شیما، سنکیان مجتبی، کاغذیان هومن، وارسته عبدالرضا. به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند[Internet]. 1379؛7(1 (پیاپی 12)):18-21. Available from: https://sid.ir/paper/95356/fa
IEEE:
کپیشیما تولایی، مجتبی سنکیان، هومن کاغذیان، و عبدالرضا وارسته، “به حداقل رساندن عوامل مخرب آلرژن با تغییر در شرایط عصاره گیری از گرده گیاه زعفران،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، vol. 7، no. 1 (پیاپی 12)، pp. 18–21، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/95356/fa