APA:
کپیاسفندیاری، زهرا، قسامی، ندا، و حسینی، هدایت. (1396). بررسی مطالعات نگهدارنده های ضد میکروبی اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم در فرآورده های مختلف غذایی در ایران: مروری بر شواهد موجود. تحقیقات نظام سلامت، 13(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/192555/fa
Vancouver:
کپیاسفندیاری زهرا، قسامی ندا، حسینی هدایت. بررسی مطالعات نگهدارنده های ضد میکروبی اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم در فرآورده های مختلف غذایی در ایران: مروری بر شواهد موجود. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1396؛13(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/192555/fa
IEEE:
کپیزهرا اسفندیاری، ندا قسامی، و هدایت حسینی، “بررسی مطالعات نگهدارنده های ضد میکروبی اسید بنزوئیک و بنزوات سدیم در فرآورده های مختلف غذایی در ایران: مروری بر شواهد موجود،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 13، no. 1، pp. 1–9، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192555/fa