2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
Archive
Year
Issue
Issues
Seminar Article
Download
انگلیسی Version
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفند و بز منطقه آذربایجان شرقی
صابرمعروف امیر | حنیفیان شهرام
کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
Year:
Volume:
Views:
Downloads:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
More
View 409
بررسی انواع آلودگی هوا در سالن تولید کارخانجات غذا و مروری بر روشهای تشخیصی
مختاریان مرصع | هنرور مسعود
View 433
پیشگیری در بهداشت پرندگان
سبوحی فرزانه
View 345
توانایی پروبیوتیک ها در پیشگیری از سرطان به کمک سم زدایی زنوبیوتیک های مواد غذایی
بختیاری امین | رهایی سمیه | آریایی حدیث
View 537
نقش باکتری های تولید کننده بیوسورفکتانت در کاهش آلودگی های نفتی خاک
یزدانی راضیه | لوح موسوی سیدمحید
View 620
بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در سطح شهرستان سبزوار
توانا اسماعیل | اطهری مهدی | آزادفر الهام
View 455
کاربرد فشار همگن بالا (HPH) جهت بهبود عملکرد و کیفیت پروبیوتیک ها
آریایی حدیث | رهایی سمیه | بختیاری امین
View 525
بررسی تاثیر فشار هیدرواستاتیک بالا (HHP) بر بافت و خصوصیات حسی در صنایع گوشت
فرخ سیده عسل | هنرور مسعود
View 608
سین بیوتیک ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
پیرویسی نجم الدین | آریایی حدیث
View 1694
مروری بر آلودگی شیر خام و فرآورده های آن به بروسلا و شیوع آن در ایران و جهان
View 502
بررسی چالشهای کشت کلزا و راهکارهای توسعه کشت آن در استان البرز با استفاده از روش مصاحبه عمیق
شهریاری آیدا | فرهادیان همایون | محمودی مریم
View 585
مزایای استفاده از نگهدارنده های طبیعی در موادغذایی (مطالعه موردی نایسین)
امیرکمالی شهرزاد | پوستین دوز محدثه
View 694
کاربرد پروبیوتیک ها در تکنولوژی های غذایی
آریایی حدیث
View 1039
جنبه های ویژه ای ایمنی و کیفیت برای غذاها با تکنولوژی گرمایی جایگزین
محمدی جارچلو هانیه | عربشاهی سعیده
View 372
ایمنی و نیازهای تکنولوژیکی و فیزیولوژیکی پس از برداشت انگور
محمدی جارچلو هانیه | حسینی قابوس سیدحسین
View 564
بررسی میزان هیستامین، بازهای نیتروژنه فرار و شاخص تیوباربیتوریک اسید در کنسرو ماهی تون وارداتی به کشور
غفاری مصطفی | طاهری علی | محمودزهی مرادمحمد
View 483
مقایسه مقادیر ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده از پودر برگ های گیاه چویل (Ferulago angulata) با امواج مایکروویو و روش خیساندن
آقاجانی عبدالرضا | مرتضوی سیدعلی | طباطبایی یزدی فریده | سعیدی اصل محمدرضا | شفافی زنوزیان مسعود
View 646
بررسی امکان تولید آبمیوه شاه توت پروبیوتیک
امین مقدسی آرمین | نوری مرجان
View 1126