بیماری لکه سفید میگو هر ساله سبب تلفات سنگین در مزارع پرورش میگو کشور می شود. فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب از عوامل تاثیرگذار بر بروز بیماری لکه سفید (White Spot Disease) میگو محسوب می شوند. هدف از این تحقیق بررسی میزان تاثیر عوامل خطر در بروز بیماری لکه سفید میگو در مجتمع پرورش میگو غرب باهوکلات (گواتر - چابهار) با استفاده از مدل رگرسیون لجستیک می باشد. طی سال های 90-1389، فاکتورهای دما، شوری، اکسیژن، pH، آمونیاک، سیلیس و میزان فیتوپلانکتون های آب 12 استخر از مزارع مجتمع پرورش میگو گواتر واقع در استان سیستان و بلوچستان اندازه گیری و ثبت گردید. هر ماه از میگوهای استخرهای مورد بررسی در این طرح نمونه برداری شد. در کل تعداد 1180 قطعه میگوی پرورشی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها بوسیله PCR جهت حضور و عدم حضور بیماری لکه سفید مورد آزمایش قرار گرفت. آنالیز نتایج با نرم افزارهای (PASW Statistics 18, SPSS) تاثیر فاکتورهای اکسیژن، دما و شفافیت را در بروز بیماری لکه سفید در منطقه مورد مطالعه نشان داد. از بین فاکتورهای تاثیرگذار مورد مطالعه در بروز بیماری بعضی فاکتورها نقش مهم تری از سایر فاکتورهای مورد مطالعه در بروز بیماری لکه سفید داشتند و بعضی از فاکتورها در بروز بیماری لکه سفید بی تاثیر بودند. به نظر می رسد بروز بیماری لکه سفید به بعضی شرایط اکولوژی منطقه و فاکتورهای بیولوژی میزبان بستگی دارد که در این مطالعه مورد ارزیابی قرار نگرفتند.