اثرات دما و نوع حلال بر روی استخراج ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی Artemisia absinthium مطالعه شدند. تغییر مقدار ترکیبات بیوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره ها در شرایط استخراجی متفاوت شامل دما (30-60 درجه سانتی گراد)، حلال (متانول اتانول و استونیتریل) و غلظت حلال (25-100 درصد) مطالعه شد. مقادیر کل فنل (612-1033 mg GAE/100 g DW) و توتال فلاونوئید (392 mg CE/100 g DW) در نمونه ها اندازه گیری شد. ظرفیت شکار رادیکالهای آزاد با استفاده از روشهای مختلف، DPPH (2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl) (51-79 درصد)، FRAP (ferric reducing antioxidant power) (151-287mM TE/100g dw) و ABTS (2,2-azinobis 3-ethyl-benzothiazoline-6-sulfonic acid) (mM TE/g FM 17-39) اندازه گیری گردید. بر اساس نتایج به دست آمده، متانول به عنوان حلال مناسب استخراج انتخاب شد. عصاره های به دست آمده در شرایط متانول 75 درصد و دمای 45 درجه بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان دادند، در حالی که عصاره های به دست آمده با استفاده از متانول 75 درصد و دمای 60 درجه بالاترین سطح فنل را داشتند. آنالیز نمونه ها برای ترکیب آرتمیزینین با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) انجام شد اما برخلاف برخی مطالعات، این ترکیب در نمونه ها شناسایی نشد. نتایج HPLC وجود بیشترین مقدار ترکیب anabsinthin (16.58 میکروگرم در گرم گیاه) را در متانول 75درصد و کمترین مقدار (9.45 میکروگرم در گرم گیاه) را درمتانول 25درصد نشان داد.