زمینه و هدف: اخیرا ارتباط سلول های بنیادی مزانشیمال تیمار شده با لیپوپلی ساکارید (LPS) بر سلولهای نوتروفیل ثابت شده است. هدف از مطالعه حاضر تعیین اثرات چای سبز به عنوان به عنوان یک نوشیدنی پر مصرف بر روی عملکرد متقابل سلول های بنیادی مزانشیمال در وضعیت پیش التهابی بر روی نوتروفیل ها بود.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، بعد از جداسازی سلول های بنیادی مزانشیمال از مغز استخوان رت، این سلول ها را با 10 نانوگرم در میلی لیتر از LPS به مدت 1 ساعت تیمار شد و سپس مایع رویی را دور ریخته و جهت حذف LPS سلول ها شستشو داده شدند. سلول ها را با غلظت های متفاوتی از چای سبز (10، 100 و 500 میکروگرم بر میلی لیتر) به مدت 24 ساعت انکوبه گردید. سپس سلول های مزانشیمال به مدت 24 ساعت دیگر بدون تیمار انکوبه گردیدند در ادامه سلول ها را به مدت 4 ساعت با نوتروفیل ها انکوبه شدند. در پایان عملکرد نوتروفیل ها مورد ارزیابی قرار گرفت. جهت مقایسه داده ها از آزمون آنالیز کروسیکال والیس استفاده شد. سطح معنی داری p<0.05 در نظر گرفته شد.یافته ها: سلول های بنیادی مزانشیمال پیش التهابی (تیمار شده با LPS) موجب کاهش قدرت حیاتی، برداشت نوترال رد و قابلیت انفجار تنفسی نوتروفیل های مجاور شده، گشت. تیمار سلول های بنیادی مزانشیمال التهابی با غلظت بالای عصاره چای سبز باعث کاهش بیشتر برداشت رنگ نوترال رد (NR) و شدت انفجار تنفسی به وسیله سلول های نوتروفیل مجاور شده، گشت. هم چنین زنده مانی نوتروفیل های مجاور شده با مزاشیمال التهابی با چای سبز به صورت غیر وابسته به دوز افزایش یافت.نتیجه گیری: به نظر می رسد تیمار سلول های بنیادی مزانشیمال در شرایط پیش التهابی با چای سبز می تواند موجب تقویت عملکرد سلول های مزانشیمال در افزایش بقا و کاهش قابلیت فاگوسیتوز و انفجار تنفسی سلول های نوتروفیل گردد.