APA:
کپیگل وردزاده، رزیتا، و یاسینی اردکانی، سیدعلی. (1395). اثرضد باکتریایی عصاره هسته انگور بر ماندگاری ماهی تیلاپیا. طلوع بهداشت، 15(1 (مسلسل 55) )، 118-126. SID. https://sid.ir/paper/103127/fa
Vancouver:
کپیگل وردزاده رزیتا، یاسینی اردکانی سیدعلی. اثرضد باکتریایی عصاره هسته انگور بر ماندگاری ماهی تیلاپیا. طلوع بهداشت[Internet]. 1395؛15(1 (مسلسل 55) ):118-126. Available from: https://sid.ir/paper/103127/fa
IEEE:
کپیرزیتا گل وردزاده، و سیدعلی یاسینی اردکانی، “اثرضد باکتریایی عصاره هسته انگور بر ماندگاری ماهی تیلاپیا،” طلوع بهداشت، vol. 15، no. 1 (مسلسل 55) ، pp. 118–126، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/103127/fa