APA:
کپیعلی زاده، صبیحه السادات، جمالی فر، حسین، صمدی، نسرین، عیدی، اکرم، و فاضلی، محمدرضا. (1389). تاثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از خمیر ترش نان های سنتی استان مرکزی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(3 (پی در پی 18))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/121159/fa
Vancouver:
کپیعلی زاده صبیحه السادات، جمالی فر حسین، صمدی نسرین، عیدی اکرم، فاضلی محمدرضا. تاثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از خمیر ترش نان های سنتی استان مرکزی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(3 (پی در پی 18)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/121159/fa
IEEE:
کپیصبیحه السادات علی زاده، حسین جمالی فر، نسرین صمدی، اکرم عیدی، و محمدرضا فاضلی، “تاثیر نمک طعام بر رشد و ویژگی ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های جدا شده از خمیر ترش نان های سنتی استان مرکزی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 3 (پی در پی 18)، pp. 47–56، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121159/fa