APA:
کپیخاکسار، رامین، حسینی، هدایت، فردوسی، روح اله، اخوان طباطبایی، حمید، احمدی، حامد، و عباسی، مهدیه. (1386). بررسي
الگوي تغييرات باقيمانده نيتريت سديم در چهار گروه فراورده گوشتي (قرمز) حرارت ديده
در مدت زمان نگهداري در دماي 4oC. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(2)، 45-50. SID. https://sid.ir/paper/121235/fa
Vancouver:
کپیخاکسار رامین، حسینی هدایت، فردوسی روح اله، اخوان طباطبایی حمید، احمدی حامد، عباسی مهدیه. بررسي
الگوي تغييرات باقيمانده نيتريت سديم در چهار گروه فراورده گوشتي (قرمز) حرارت ديده
در مدت زمان نگهداري در دماي 4oC. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(2):45-50. Available from: https://sid.ir/paper/121235/fa
IEEE:
کپیرامین خاکسار، هدایت حسینی، روح اله فردوسی، حمید اخوان طباطبایی، حامد احمدی، و مهدیه عباسی، “بررسي
الگوي تغييرات باقيمانده نيتريت سديم در چهار گروه فراورده گوشتي (قرمز) حرارت ديده
در مدت زمان نگهداري در دماي 4oC،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 2، pp. 45–50، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121235/fa