APA:
کپیواحدی، حبیب، عزیزی، محمدحسین، کبارفرد، فرزاد، برزگر، محسن، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1391). تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/121240/fa
Vancouver:
کپیواحدی حبیب، عزیزی محمدحسین، کبارفرد فرزاد، برزگر محسن، حمیدی اصفهانی زهره. تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/121240/fa
IEEE:
کپیحبیب واحدی، محمدحسین عزیزی، فرزاد کبارفرد، محسن برزگر، و زهره حمیدی اصفهانی، “تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 51–60، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121240/fa