مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

743
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر درجه استخراج آرد، میزان آنزیم آسپارژیناز، دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 60

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    واحدی، حبیب، عزیزی، محمدحسین، کبارفرد، فرزاد، برزگر، محسن، و حمیدی اصفهانی، زهره. (1391). تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 7(3 (پی در پی 26))، 51-60. SID. https://sid.ir/paper/121240/fa

    Vancouver: کپی

    واحدی حبیب، عزیزی محمدحسین، کبارفرد فرزاد، برزگر محسن، حمیدی اصفهانی زهره. تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛7(3 (پی در پی 26)):51-60. Available from: https://sid.ir/paper/121240/fa

    IEEE: کپی

    حبیب واحدی، محمدحسین عزیزی، فرزاد کبارفرد، محسن برزگر، و زهره حمیدی اصفهانی، “تاثیر درجه استخراج آرد, میزان آنزیم آسپارژیناز, دما و مدت زمان پخت بر تشکیل آکریلامید در نان سنگک،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3 (پی در پی 26)، pp. 51–60، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121240/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا