APA:
کپیکمالی روستا، لیلا، سیدین اردبیلی، مهدی، اسدی، غلامحسن، غیاثی طرزی، بابک، و عزیزی نژاد، رضا. (1395). تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/121538/fa
Vancouver:
کپیکمالی روستا لیلا، سیدین اردبیلی مهدی، اسدی غلامحسن، غیاثی طرزی بابک، عزیزی نژاد رضا. تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(4):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/121538/fa
IEEE:
کپیلیلا کمالی روستا، مهدی سیدین اردبیلی، غلامحسن اسدی، بابک غیاثی طرزی، و رضا عزیزی نژاد، “تدوین شاخص های کیفی به عنوان معیار ارزیابی کیفیت نان سنگک سنتی ایران،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 55–69، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121538/fa