APA:
کپیخلجی، نیلوفر، و رضانیستانی، تیرنگ. (1385). مطالعه اثر مهاری چای سیاه و چای سبز (Camellia sinensis) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (invitro). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/121287/fa
Vancouver:
کپیخلجی نیلوفر، رضانیستانی تیرنگ. مطالعه اثر مهاری چای سیاه و چای سبز (Camellia sinensis) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (invitro). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛1(3):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/121287/fa
IEEE:
کپینیلوفر خلجی، و تیرنگ رضانیستانی، “مطالعه اثر مهاری چای سیاه و چای سبز (Camellia sinensis) بر رشد باکتری اشریشیاکلی بیماریزا در محیط آزمایشگاه (invitro)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 33–38، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121287/fa