APA:
کپیرضانیستانی، تیرنگ، و خلجی، نیلوفر. (1386). مطالعه اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسه آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه (in vitro). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 41-47. SID. https://sid.ir/paper/121378/fa
Vancouver:
کپیرضانیستانی تیرنگ، خلجی نیلوفر. مطالعه اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسه آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه (in vitro). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(1):41-47. Available from: https://sid.ir/paper/121378/fa
IEEE:
کپیتیرنگ رضانیستانی، و نیلوفر خلجی، “مطالعه اثر مهاری چای سیاه (Camellia sinensis) بر رشد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز و مقایسه آن با چای سبز در محیط آزمایشگاه (in vitro)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 41–47، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121378/fa