مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

643
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

521
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-)

صفحات

 صفحه شروع 197 | صفحه پایان 207

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فروغی، فرزانه، حسینی، هدایت، خاکسار، رامین، راشدی، حمید، کامران، منیژه، شهراز، فرزانه، کمیلی، رزیتا، جلیلی، سیدحسن، فاضلی فرد، راحله، غیاث یگانه، اعظم، و آزادنیا، ابراهیم. (1392). اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 197-207. SID. https://sid.ir/paper/121304/fa

    Vancouver: کپی

    فروغی فرزانه، حسینی هدایت، خاکسار رامین، راشدی حمید، کامران منیژه، شهراز فرزانه، کمیلی رزیتا، جلیلی سیدحسن، فاضلی فرد راحله، غیاث یگانه اعظم، آزادنیا ابراهیم. اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):197-207. Available from: https://sid.ir/paper/121304/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه فروغی، هدایت حسینی، رامین خاکسار، حمید راشدی، منیژه کامران، فرزانه شهراز، رزیتا کمیلی، سیدحسن جلیلی، راحله فاضلی فرد، اعظم غیاث یگانه، و ابراهیم آزادنیا، “اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 197–207، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121304/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button