APA:
کپیفروغی، فرزانه، حسینی، هدایت، خاکسار، رامین، راشدی، حمید، کامران، منیژه، شهراز، فرزانه، کمیلی، رزیتا، جلیلی، سیدحسن، فاضلی فرد، راحله، غیاث یگانه، اعظم، و آزادنیا، ابراهیم. (1392). اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 197-207. SID. https://sid.ir/paper/121304/fa
Vancouver:
کپیفروغی فرزانه، حسینی هدایت، خاکسار رامین، راشدی حمید، کامران منیژه، شهراز فرزانه، کمیلی رزیتا، جلیلی سیدحسن، فاضلی فرد راحله، غیاث یگانه اعظم، آزادنیا ابراهیم. اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):197-207. Available from: https://sid.ir/paper/121304/fa
IEEE:
کپیفرزانه فروغی، هدایت حسینی، رامین خاکسار، حمید راشدی، منیژه کامران، فرزانه شهراز، رزیتا کمیلی، سیدحسن جلیلی، راحله فاضلی فرد، اعظم غیاث یگانه، و ابراهیم آزادنیا، “اثرات نگهدارندگی ترکیب عصاره موسیر (Allium ascalonicum) و عصاره زردچوب (curcuma longa) بر خمیر ماهی کپور نقره ای در شرایط انجماد (18oC-)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 197–207، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121304/fa