APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، رجبی، حدیث، قدسی، مسعود، آریان فر، اکرم، و هجرانی، تکتم. (1396). بررسی خواص کیفی, رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/121321/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، رجبی حدیث، قدسی مسعود، آریان فر اکرم، هجرانی تکتم. بررسی خواص کیفی, رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/121321/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، حدیث رجبی، مسعود قدسی، اکرم آریان فر، و تکتم هجرانی، “بررسی خواص کیفی, رئولوژیکی و ماندگاری نان قالبی ترکیبی (تریتیکاله- گندم)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 65–72، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121321/fa