APA:
کپیرسولیان شبستری، سونا، امینی فر، مهرناز، و رشیدی، لادن. (1396). بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ, تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی, فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(3)، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/121337/fa
Vancouver:
کپیرسولیان شبستری سونا، امینی فر مهرناز، رشیدی لادن. بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ, تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی, فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(3):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/121337/fa
IEEE:
کپیسونا رسولیان شبستری، مهرناز امینی فر، و لادن رشیدی، “بررسی اثر دو روش حرارتی تغلیظ, تبخیر کننده چرخشی و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنلی, فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگ کنسانتره آب گریپ فروت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 3، pp. 47–54، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121337/fa